Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN BELEMMERING HOMO-CAMPAGNE MOSKEEËN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Covid-19 vormt geen directe belemmering voor het organiseren van festivals en campagnes rond ‘Schiedam Regenboogstad’. Dat laat het stadsbestuur weten in antwoord op vragen vanuit de gemeenteraad over het ‘Plan van aanpak LHBTI+ 2019-2022’. ‘Vervolgacties worden altijd conform Corona-richtlijnen uitgevoerd’, laat men op het stadskantoor weten.

Moskeeën en organisaties van niet-westerse buitenlanders in Schiedam worden nog altijd onvoldoende bereikt bij het uitdragen van een ‘inclusief beleid voor LHBTI’ers’, staat in het plan van aanpak, waarmee het gemeentebestuur eerder dit jaar op de proppen kwam.

Op 20 juni heeft een stadsconferentie over ‘Diversiteit als Rijkdom’ plaatsgevonden. Als resultaat van de conferentie zijn drie acties geformuleerd: het op de agenda zetten van diversiteitthema’s bij organisaties, het opzetten van festivals en campagnes en acties voor ontmoeting in de wijken.

De afgelopen 3 jaar is al 165.000 euro belastinggeld gestoken in Schiedam Regenboogstad. Volgend jaar mag het nog eens 62.842 euro gaan kosten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GEEN BELEMMERING HOMO-CAMPAGNE MOSKEEËN SCHIEDAM

  1. Beangstigend om te zien hoe die propaganda gewoon weer hun agenda’s dicteert, alsof er de afgelopen maanden helemaal niets gebeurd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *