Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALWEER POGINGEN BADGASTEN HOEK VAN HOLLAND TE WEREN

HOEK VAN HOLLAND- Vanaf vanmorgen 10.45 uur wordt door de veiligheidsregio alweer het bericht verspreid dat het strand van Hoek van Holland vol zou zijn. Net als de wegen er naartoe. Geadviseerd wordt om daarom niet meer naar het strand te komen. Ook wordt gewaarschuwd voor een ‘gezondheidsrisco’.

De politie wist het zeker: strandbezoekers waren het aan het versteren voor anderen tijdens het hemelvaartweekend. Inmiddels heeft Nederland al weken te maken met een ondersterfte.
De waarschuwing is niet nieuw. Tijdens het Hemelvaartweekend werd bij badgasten al onterechte angst aangewakkerd door de politie. Tijdens het bewuste weekend werd het bericht verspreid dat het niet slim zou zijn het strand te bezoeken ‘in verband met de Covid-19 afstand die we met elkaar moeten respecteren om deze zomer ook nog op het strand te kunnen genieten.’ De realiteit is dat het aantal doden, dat op de een of andere manier nog aan het griepvirus kan worden toegeschreven, al weken een fors dalende lijn laat zien.

Sterftecijfers worden inmiddels angstvallig uit de media gehouden. Alle aandacht is nu gericht op ‘besmettingen'(waaraan de overgrote meerderheid hooguit milde klachten overhoudt).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *