WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

71-JARIGE MAN IS SLACHTOFFER BIJ EXPLOSIE ROTTERDAM-BEVERWAARD

ROTTERDAM- De man die gisteravond verwondingen opliep bij een explosie te Rotterdam-Beverwaard is de 71-jarige bewoner van het pand op de Cortenbachsingel. Een explosief ontplofte rond 23.00 uur bij de voordeur.

Het slachtoffer liep net naar beneden toen hij gerommel bij de voordeur hoorde. Net als hij op de trap stapt ontploft het explosief bij zijn voordeur. De man raakt gewond. Hij is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft sporen veiliggesteld en doet onderzoek.

De politie werkt – naar eigen zeggen – met man en macht aan de aanpak van de explosies. Dit jaar zijn al meer dan 50 verdachten aangehouden. Ook in dit onderzoek zet de politie alles in het werk om zowel de uitvoerders als de opdrachtgevers achter de explosie te achterhalen. Daarbij is informatie van omwonenden en betrokkenen van groot belang. Heeft u beelden hebben van de straat of omgeving of heeft u informatie die voor het onderzoek relevant kan zijn, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u informatie heeft over de mogelijke achtergronden.

Als u liever niet wilt dat uw gegevens bekend worden, dan kunt u ook vertrouwelijk praten met de politie. Het Team Criminele Inlichtingen (TCI) is getraind in het afschermen van hun bronnen en in het geheim informatie inwinnen. Een vertrouwelijk gesprek met TCI kan worden aangevraagd via 088 – 661 77 34. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *