Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘70% MOET INSTEMMEN MET AANBOD AARDGASVERBOD SCHIEDAM’

SCHIEDAM- Verhuurder Woonplus doet niets verkeerds door alvast een consortium te selecteren voor het mogelijke aardgasverbod in de wijk Groenoord, hoewel de gemeenteraad pas komend najaar beslist over het verbod. Dat wordt de OuderenPartij Schiedam (OPS) duidelijk gemaakt door het stadsbestuur. In antwoord op de schriftelijke vragen van de OPS heeft het gemeentebestuur het over ‘voorgenomen woningverbeteringen’ die in ieder geval profijt op zouden leveren voor bewoners, los van mogelijke aansluiting op een warmtenet.

De OPS wil dat Woonplus bewoners duidelijk maakt dat zij keuzevrijheid hebben en niet verplicht zijn in te stemmen met de plannen voor een aardgasverbod en aansluiting op het warmtenet van Eneco. Volgens het stadsbestuur zal een mogelijk aanbod altijd voorgelegd worden aan de bewoners. Hierbij is de vereiste 70% instemming van bewoners het uitgangspunt, zoals vastgelegd in het wettelijk kader.

Het stoort de OPS dat Woonplus stappen onderneemt tijdens de lockdown, een situatie waarbij zou zijn afgesproken om juist terughoudend te zijn met het bedrijven van politiek.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *