RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TIJDELIJKE SLUITING ALBERT HEIJN VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- De Albert Heijn aan Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen-West sluit tijdelijk de deuren op woensdag 27 oktober om 17.00 uur. De winkel wordt vervolgens ingrijpend verbouwd en flink vergroot. Ook krijgt de supermarkt het allernieuwste concept met extra aandacht voor vers en gemak. De opening vindt plaats op dinsdag 9 november om 11.00 uur. Supermarktmanager Bas Kortleven en zijn team nodigen alle klanten uit om hierbij aanwezig te zijn.

“Het wordt een gezellig openingsfeestje. De hamster, favoriet bij jong en oud, is er uiteraard bij. Ook hebben we verschillende proeverijen en leuke acties. De eerste 3.000 klanten krijgen een bijzonder cadeau: een welkomstas met erop de afbeelding van de Visbank aan de Westhavenkade. Deze tas hebben wij speciaal ter gelegenheid van de opening van onze winkel laten ontwerpen”, aldus de supermarktmanager.

Dankzij de verbouwing gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: Albert Heijn Westwijk krijgt een flinke uitbreiding. De winkel wordt maar liefst zo’n 40% groter, mede dankzij een aanbouw aan de voorzijde. Bas Kortleven: “Straks kunnen klanten boodschappen bij ons doen in een zeer ruim opgezette en overzichtelijk ingedeelde winkel. Maar het meest opvallende is de enorme toename van het assortiment. We gaan veel meer keuze uit verse producten bieden.” Tijdens de sluitingsperiode kun je terecht bij Albert Heijn-winkels in de buurt zoals aan De Loper 85 en aan het Veerplein 112. Vanaf dinsdag 9 november om 11:00 uur staan de medewerkers van Albert Heijn Westwijk enthousiast klaar om iedereen te verwelkomen in de vernieuwde winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *