Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POOL (36) UIT SCHIEDAM DRINGT WONING BINNEN

SCHIEDAM- De Pool M.M. L. uit Schiedam laat zich niet zomaar tegenhouden. Hij moet deze week voor de rechter verschijnen op verdenking van zeker twee kraken.

In april is de 36-jarige man een huis binnengedrongen in de Bas Jungeriusstraat in Rotterdam-Zuid. Dit kon hij doen door het slot en het kozijn van een deur te vernielen. Eenmaal binnengedrongen heeft de man er ook gewoond in de periode van 9 tot en met 27 april. Het gebruik van de woning was door de rechthebbende eerder beëindigd.

Op 13 mei is de man opgepakt bij een inbraak te Poortugaal, in de gemeente Albrandswaard. Daarbij zijn goederen verdwenen.

De tenlastelegging zal schriftelijk worden vertaald in de taal, waarin de verdachte met behulp van een tolk is verhoord. De verdachte kan deze schriftelijke vertaling vanaf drie weken na het uitreiken van de dagvaarding persoonlijk ophalen bij de Centrale Balie van het Openbaar Ministerie in Rotterdam.

4 reacties op “POOL (36) UIT SCHIEDAM DRINGT WONING BINNEN

  1. Ophalen…. Haha, de rechter gelooft nog steeds in sprookjes. Eerst al die moeite met een zitting en een tolk, dan de zooi in het Pools vertalen om vervolgens zo debiel te zijn om te denken dat die Pool niet allang in de anonimiteit is verdwenen. Snap je nu waarom er zo veel belasting moet worden betaald als je ziet hoe onze instanties met het geld omgaan?

    1. Even terzijde , Als ik dat verhaal van een politieagent hoor , dat ie bang voor een bepaalde vrachtwagenchauffeur was denk ik , waarom heb je dan die Walther bij je , voor de show zeker ? Heel dit land is naar de kloten aan het gaan door een stelletje zwakke broeders in onze regering en die Roethof en meer van die lui moeten ze per direct voor levenslang naar Siberie deporteren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *