Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEATRIXPARK SCHIEDAM AFGESLOTEN WEGENS DRUKTE

SCHIEDAM- De toegang tot het Schiedamse Beatrixpark is vanaf de Parkweg afgesloten door Toezicht en Handhaving. Voor het viaduct onder de A20 staat een rood-wit hek met bord. Volgens de gemeente is dit geplaatst in verband met grote drukte: ‘De parkeerplaats is vol!’

Het zou gaan om een tijdelijke afsluiting.

Van maart tot begin juni vorig jaar is de parkeerplaats in het Beatrixpark langdurig, doelbewust afgesloten door de gemeente. Er zijn toen boomstammen neergelegd voor de in- en uitgang van het parkeerterrein bij sportpark Thurlede. Vanuit een politiebusje werd door agenten gespeurd naar eventuele overtreders van de toen nog geldende noodverordening.

Tijdens deze beginperiode van de nog altijd aanhoudende lockdown zijn toen meerdere locaties in Schiedam aangewezen als verboden gebied. Toen het criterium van het verbod op samenkomsten kwam te vervallen, heeft de gemeente deze aanwijzingen pas ingetrokken.

1 reactie op “BEATRIXPARK SCHIEDAM AFGESLOTEN WEGENS DRUKTE

  1. Valt mij wel op dat Schiedam heel erg veel zeer grote huishoudens huisvest.
    Heb medelijden met deze grote huishoudens, er zijn maar weinig zulke grote woningen in Schiedam. Waarschijnlijk liggen al deze mensen met meerdere gezinsleden in één kamer.
    In (m.n. het Beatrix park) is duidelijk te zien dat er zeer grote ‘huishoudens’ bijeenkomsten organiseren.
    Zeer gezellig en lekker druk, een reis boeken naar Turkije is niet nodig.
    Alleen stond de bbq niet aan.Maar dat zal liggen dat de grote huishoudens pas later als het donker is mogen eten. Na het insuline feest zullen de zogenaamde versoepelingen wel weer worden teruggedraaid. Het aantal besmettingen zal weer omhoog gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *