WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGERPEILING ONDER 8.000 VLAARDINGERS

VLAARDINGEN- Deze week valt bij 8.000 huishoudens in Vlaardingen een brief van de gemeente op de deurmat. De brief bevat een uitnodiging om deel te nemen aan een burgerpeiling.

In dit onderzoek komen vragen aan de orde over verschillende onderwerpen. Hoe denkt u bijvoorbeeld over uw woonomgeving? Of wat vindt u van de dienstverlening van de gemeente? En vindt u dat de gemeente voldoende luistert naar de mening van haar inwoners? Volgens de gemeente is het voor hen belangrijk om te weten wat u van onze gemeente vindt.

Met een aselecte steekproef onder alle inwoners van de gemeente Vlaardingen worden 8.000 inwoners geselecteerd tussen de 18 en 85 jaar. Zij ontvangen de brief met een persoonlijke code waarmee ze kunnen deelnemen aan het online onderzoek. Ook is er een mogelijkheid om een schriftelijke vragenlijst in te vullen. Meedoen kan tot uiterlijk vrijdag 16 december. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Deelname is geheel vrijwillig.

Heeft u de uitnodiging ontvangen en heeft u nog vragen, neem dat contact op met de gemeente via telefoonnummer (010) 248 4000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *