WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE VROUWEN AFGETUIGD DOOR KAAPVERDIËR

SCHIEDAM- De Kaapverdiër S.P. da F. uit Schiedam wordt agressief van blanke, autochtone vrouwen. Dat heeft de Schiedamse M. van der K. op 11 januari ondervonden. De vrouw is een relatie aangegaan met de 41-jarige Da F. die haar bij de keel en hals heeft vastgepakt om vervolgens de keel en neus van de vrouw dicht te knijpen. Ook kreeg ze klappen van Da F. te verduren.

Zijn levensgezel is op 2 februari nogmaals mishandeld, zo weet het Openbaar Ministerie (OM) te melden. Daarnaast heeft het OM het over de mishandeling van de Schiedamse M. V. op 13 december, waarbij ook dit slachtoffer klappen en stompen kreeg van Da F., zij daardoor ten val is gekomen, maar het geweld door bleef gaan.

Uiteindelijk is Da F. op 23 mei in Schiedam opgepakt na weer een andere vrouw in het gezicht te hebben geslagen met zijn vuist. Volgens het OM heeft de verdachte die dag gehandeld in strijd met de gedragsaanwijzing die hem op 3 februari was gegeven door de officier van justitie te Rotterdam (verlengd met ingang van 4 mei 2022) kort weergegeven inhoudende dat hij zich niet mag ophouden op de Delflandseweg in Schiedam.

Da F. moet zich voor dit alles komen verantwoorden bij de politierechter in Rotterdam. De tenlastelegging zal schriftelijk worden vertaald in de taal, waarin Da F. met behulp van een tolk, is verhoord.

2 reacties op “SCHIEDAMSE VROUWEN AFGETUIGD DOOR KAAPVERDIËR

  1. Ja hoor, pas op, niet meer doen hoor, anders krijg je een voorwaardelijke taakstraf. God wat was hij onder de indruk. Nu weer en volgende keer weer. Kan Julio Poch hem niet terugvliegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *