Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUMMER OF LOVE KEERT TERUG BIJ BRANDERSFEESTEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Tijdens de jaarlijkse Brandersfeesten is er meer dan genoeg te doen in het centrum van Schiedam. Vrijdag 27 september organiseert het Theater aan de Schie voor de tweede keer het gratis Laad- en Losfestival. Beleef een heerlijke nazomeravond met The Summer of Love. Dans bij de laad- en losingang op de muziek uit de legendarische zomer van 1967!

Het theater neemt u mee op een nostalgische, muzikale reis naar The Summer of Love. Een explosie van kleuren, psychedelica, vrijheid, peace & love en de tijdloze muziek uit de jaren ’60. Een live band brengt de muziek van onder andere The Byrds,The Mamas & The Papas, Janis Joplin, Jimi Hendrix en nog meer classics uit de zomer die de wereld voorgoed veranderde.

Voorafgaand aan en tijdens het optreden bij onze laad- en losingang kan er genoten worden van een hapje en een drankje op het festivalterrein. Het festivalterrein opent om 19.30 uur, aanvang voor The Summer of Love is 21.00 uur en om 01.00 uur sluit het festivalterrein. Toegang is gratis.

Regent het vrijdagavond? Geen probleem! Dan verhuist alles in dat geval naar binnen zodat u overdekt kunt genieten van de muziek. De laad- en losingang dient dan als ingang van het festivalterrein.

Laad- en Losfestival | Summer of Love | VR 27 SEP 2019 | Toegang gratis
Locatie: Laad- en losingang op de Overschiesestraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *