RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOORMAN D66 VLAARDINGEN ONGESCHONDEN NA TROLLENGEDRAG

VLAARDINGEN- Koen Kegel (D66) blijft aan als voorzitter van de werkgeverscommissie en lid van de vertrouwenscommissie. Een ruime meerderheid van de gemeenteraad steunt hem daarin. Ook zijn positie als fractievoorzitter van D66 staat niet ter discussie. D66 neemt genoegen met het aanbieden van zijn excuses eerder in de gemeenteraad. Een ruime raadsmeerderheid vindt de excuses ook voldoende.

De fractie Boers (fB) heeft tevergeefs geprobeerd met een motie van wantrouwen Kegel te dwingen zijn functies neer te leggen.

Aan het begin van de raadsvergadering heeft Erik van Pienbroek (CU-SGP) verzocht de motie van fB om te buigen naar een oproep aan Kegel om zijn verantwoording hierin te nemen. Kegel zelf vindt dat hij prima kan functioneren na het aanbieden van zijn excuses.

Kegel heeft onder een valse naam een reactie geplaatst onder een nieuwsbericht op deze site. Daarin haalt Kegel uit naar wethouder Frans Hoogendijk (ONS) wiens positie op dat moment al wankelt. Kegel schrijft, zogenaamd als ‘Edward’: “Nu heeft de wethouder zichzelf en Vlaardingen ook nog eens voor schut gezet. Dus die zal ook wel ontslagen worden.”

Koen kegel (D66) heeft overal excuses gemaakt tot en met het hoofdbestuur van zijn eigen partij. ONS.Vlaardingen blijft erbij dat Kegel hun partij enorm beschadigd heeft.
Het is publiek geheim dat Kegel graag wethouder wil worden wanneer D66 weet aan te schuiven bij het huidige stadsbestuur, maar op en rondom het stadhuis wordt vooral raadslid  Bert van Nieuwenhuizen (D66) getipt als kansrijk voor een eventuele zetel in het college.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *