Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE FOTO’S NODIG VOOR AOV SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het Algemeen Ouderen Verbond (AOV) heeft nieuwe foto’s gemaakt voor de eigen website. Fotograaf Cees Kroone is betrokken bij het maken van de reportage. De shoot vond vanmiddag plaats in onder meer de raadszaal. ‘Nieuwe foto’s zijn nodig’, laat raadslid Christien Bruggeman (AOV) weten: ‘Onderweg verlies je wat, maar je wint ook veel’.

Raadslid Anneke Post is in september opgestapt als raadslid van het AOV, met behoud van haar raadszetel. Op 30 oktober stapte wethouder Catelijne de Groot (AOV) op naar aanleiding van een onderzoek naar haar handelen als ambtenaar in Delft. De Groot is opgevolgd door Duncan Ruseler als wethouder voor de seniorenpartij.

Het AOV is opgericht in 1993. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 1998 is de partij vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Bij de verkiezingen in maart vorig jaar behaalde de partij 4 zetels en maakt deel uit van het stadsbestuur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *