Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

60.000 EURO EXTRA COVID-KOSTEN AMBTENAREN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er is tot begin deze maand al 60.000 euro extra uitgegeven door de gemeente Schiedam vanwege het zo veel mogelijk thuiswerken van alle ambtenaren. Dit leidde vooral tot extra ICT-kosten. Het betreft extra voorzieningen die getroffen moesten worden om het thuiswerken mogelijk te maken en extra apparaten (laptops, Ipads en telefoons).

Voor de gemeentelijke medewerkers geldt sinds de lockdown: werk thuis, tenzij… het niet anders kan om naar kantoor te komen om iets af te handelen. Veel meer mensen dan normaal werkten thuis en niet iedereen had de juiste middelen om thuis ook het werk goed te kunnen uitvoeren.

Vanwege het diepgeworteld coronageloof was eind juli het telefoonnummer 14010 van de gemeente Schiedam onbereikbaar. Welgeteld één medewerker van het callcenter kwam positief uit een PCR test. Het volledige callcenter werd daarop uit voorzorg in quarantaine geplaatst.

In totaal negen medewerkers van het team Toezicht en Handhaving in Schiedam zijn enkele weken daarvoor positief getest op het verkoudheidsvirus Covid-19. De GGD heeft daarop geadviseerd om alle medewerkers van het team preventief in thuisquarantaine te plaatsen.

Het grafiekje van RIVM dat niet gedeeld wordt in de gevestigde media noch in de Tweede Kamer.
Ondank falsificatie van de eigen data door het RIVM (van de 38 doden die zaterdag door het RIVM gemeld zijn, en door alle media overgenomen, zijn er 21 van voor half april) laten de cijfers zien dat het percentage besmette personen in heel Nederland al weken stabiel is. Alleen de hoeveelheid geteste personen neemt toe. De PCR test toont stukjes virus RNA aan. Alleen als de uitkomst ‘sterk positief’ is, is de uitslag ‘sterk suggestief’ voor een actieve besmetting.

Meer dan tachtig praktiserende Nederlandse artsen en andere academici doen in een brandbrief aan politiek en media ondertussen de dringende oproep de corona-hoax per direct te beëindigen. Nog meer medici verzoeken de Tweede Kamer om de noodwet tegen te houden. Ruim 800 artsen en meer dan 1000 medisch professionals, waaronder 13 hoogleraren hebben daarvoor een brandbrief ondertekend.

De artsen schrijven: ‘Aan het begin van de pandemie waren de maatregelen begrijpelijk en breed gedragen, ook al is er verschil in uitvoering met de landen om ons heen. Gaandeweg is er vanuit vele bronnen aan de alarmbel getrokken, de mortaliteit bleek vele malen lager dan verwacht, de meest kwetsbare groepen duidelijk omschrijfbaar (50% van de overleden patienten was 83 jaar of ouder. Merendeel (70%) van de overledenen jonger dan 70 jaar had een onderliggende aandoening waarvan 43% cardiovasculair lijden, 26% diabetes mellitus en 24% een chronische longaandoening) en de overgrote meerderheid (RIVM: 98%) maakt het (zeer) licht door.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “60.000 EURO EXTRA COVID-KOSTEN AMBTENAREN SCHIEDAM

  1. Dit zijn dus de criminelen in pak met stropdas…..diefstal van het vrije volk onder het mom van een gefabriceerd en compleet fictief ”virus”.
    Geld stelen van de vrije bewuste mensen onder het mom van een ”onzichtbare vijand”, net zoals de gefabriceerde terrorisme oorlogen en de klimaat hoax, zo kunnen ze dus blijkbaar door blijven gaan met geld stelen, omdat ze iets aan het bestrijden zijn wat onzichtbaar is voor de bewuste echte mensen.
    Het word in mijn visie tijd dat we deze criminelen letterlijk fysiek gaan verwijderen van het gemeente kantoor, want anders blijven ze daar hun criminele praktijken uitvoeren…. Burger arresten zitten eraan te komen, want dit kan niet langer zo door gaan.

    1. “Fysiek gaan verwijderen” in de zin van aan hun oren het kantoor uittrekken en zo de werkvloer opslepen. Laat hen daar maar eens een maandje meedraaien, dat zal heel leerzaam voor hen zijn. En ‘kunnen ze niks’ dan mogen ze gaan schoffelen in de gemeenteplantsoenen, want daar heb je geen opleiding voor nodig.

  2. Ik heb het idee, dat niet iedereen even goed op de hoogte is en denkt, dat alleen ambtenaren aan het thuiswerken zijn, maar voor het meerendeel van de commerciele dienstverlenende bedrijven, geldt exact dezelfde situatie en advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *