Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE EN HANDHAVERS IN ACTIE OP MALMÖ SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er is ingegrepen op het pleintje bij de Malmö in de Schiedamse wijk Sveaparken, door de politie en handhavers van de gemeente. Dit naar aanleiding van verschillende klachten, van jeugdoverlast en fietsen in het voetgangersgebied. Vrijdag zijn een aantal fietsers gewaarschuwd tijdens de kleine actie.

Vorige maand maakte het VVD-raadslid Tom Janssen duidelijk dat hangjongeren zorgen voor aanhoudende onrust op het pleintje. Volgens Janssen trekken veel hangjongeren naar de buurt, vaak niet uit de wijk zelf. Hij krijgt van de burgemeester te horen dat dit hogere prioriteit heeft.

7 reacties op “POLITIE EN HANDHAVERS IN ACTIE OP MALMÖ SCHIEDAM

 1. Het krijgt hoge prioriteit.
  Uiteraard,want daar woont eerste klas volk.
  De rest van Schiedam hoeft niet te bellen,want dan komen ze niet eens.

    1. Persoonlijk zou ik naast een gelukzoekertjes vakantieparadijs willen wonen.
     Volop cameratoezicht, beveiliging door een privé beveiligingsbedrijf en extra politie surveillance.
     Wat kan mij daar nog gebeuren?
     Ik betaal nu 50 euro p.m. aan een beveiligingssysteem en voor een inzet actie van het beveiligingsbedrijf moet ik 25 euro betalen en duurt het gemiddeld 30 minuten voordat zij bij mijn huis zijn.

     1. Ik heb gezien dat de buren van het AZC in Krimpen a/d IJssel niet zo gelukkig waren hoor Martin, Géén cameratoezicht. (Privacy, dat is links, weet je wel?) Wél vernielde auto’s, veel zwerfvuil en het wegblijven van klanten bij het buurrestaurant. Nee, je wenst alleen burgemeester en wethouders dergelijke buren toe, zij halen ze immers naar de stad.

 2. Als ze de echte criminelen willen zoeken , moeten ze in Schiedam – Noord of de Woudhoek gaan zoeken . Daar wonen echt de wolven in schaapskleren met een wiettuintje in hun kelder en een dure auto voor de deur , en dan niet zomaar die simpele lul met een uitkering de schuld geven ………………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *