Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE (24) VLAARDINGEN-OOST ZET GETUIGE ONDER DRUK

VLAARDINGEN- Een Marokkaanse vrouw is door verdachte Redouan A. uit Vlaardingen-Oost onder druk gezet om geen mondelinge verklaring af te leggen bij de rechter. De vrouw uit Rotterdam-West is volgens het Openbaar Ministerie (OM) op 26 september telefonisch benaderd door de 24-jarige A.

Nadat de vrouw A. had verteld dat er bij haar politie aan de deur was geweest, kreeg zij te horen van A: ‘Ik heb je gisteren gezegd, je moet niet antwoorden. Toch? Jij hoeft niets te zeggen. Je bent niet tot antwoorden verplicht.’ Daarnaast is de vrouw duidelijk gemaakt dat wanneer de politie opnieuw zou verschijnen zij vanaf het balkon moet kijken en zeggen dat haar man niet thuis is, althans woorden van gelijke strekking.

Straks moet A. voor de rechters verschijnen van de meervoudige strafkamer, omdat hij, volgens het OM, op 30 augustus 2019 in Rotterdam opzettelijk een brigadier van de Politie Eenheid Rotterdam heeft beledigd, door hem de woorden toe te voegen: ‘Kankerlijer. Vuile vieze kankerhomo’, althans woorden van gelijke beledigende aard of strekking.

A. was betrokken bij de trouwstoet waarbij op de Westzeedijk in Rotterdam een agent buiten westen werd geslagen.

4 reacties op “VERDACHTE (24) VLAARDINGEN-OOST ZET GETUIGE ONDER DRUK

  1. Dit is waarschijnlijk de reden dat mensen ‘niets’ meer zien als er wat gebeurd, wat niet door de beugel kan.
    In een proces verbaal worden alle privé gegevens vermeld van de getuige. Vervolgens krijgt een advocaat van de verdachte dat te zien. Je kan aan je thee water aanvoelen dat zo een advocaat dat mededeelt aan zijn cliënt. Er moet gewoon een andere manier van werken voor komen.

  2. Zijn die lui niet allemaal niggies, neeffies, broertjes en zussies? Ene grote incestkliek. Fuck your own mother, your son will be your brother is hun lijfspreuk.

    1. I.d.d. Wally,
      Het is best moeilijk, als je vader tevens je broer is en je neef je zwager. Je zus je moeder en je tante je schoonmoeder. Ik zou ook gefrustreerd raken en agenten achterbaks van achteren aanvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *