RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING VERKRACHTER 13-JARIGE ROTTERDAMSE

ROTTERDAM- Een 27-jarige man uit Delft is aangehouden voor de verkrachting van een 13-jarig meisje in de Rozentuin van het Museumpark te Rotterdam. Dit gebeurde in de nacht van 5 op 6 januari. De zaak kreeg de afgelopen weken aandacht in verschillende opsporingsprogramma’s, waarna tips leidden naar de aanhouding van de verdachte. Hij is in zijn woning aangehouden. Uit onderzoek moet blijken wat de exacte rol is geweest van deze man.

Na een ruzie thuis liep het meisje midden in de nacht weg van huis. Op de Schiedamse Vest raakte zij en de verdachte met elkaar aan de praat. Het gesprek verandert van toon en het meisje voelt zich gedwongen met de man mee te lopen. Samen lopen zij richting de Rozentuin in het Museumpark. De man heeft een fiets bij zich en een rugtas op zijn rug, het meisje is bang dat de man wellicht gewapend is en durft daarom niet te vluchten of om hulp te roepen. Wanneer zij in de Rozentuin zijn dwingt hij het slachtoffertje seks met hem te hebben.

Na deze gebeurtenis moest het slachtoffer met de verdachte mee teruglopen richting het Vasteland, hier fietste de man weg richting de Maastunnel en liet het meisje achter.

Hij sprak Engels met haar, maar tijdens een telefoongesprek praatte hij Spaans. Het vermoeden bestaat dat hij uit een Spaanstalig land komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *