Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BESTELBUS MET 172 KM/H OVER A4 SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de 25-jarige Bulgaar S.S. S. gedagvaard voor het overtreden van de maximum snelheid met 72 km/h op de A4 bij Schiedam. Daarbij was de man niet in het bezit van een rijbewijs.

De verdachte reed op 17 januari 2020 te Schiedam als bestuurder van een bedrijfsauto (bestelbus) op de A4 Links (hmp 60.6), en heeft daar geen gevolg gegeven aan een verkeersteken dat een gebod of verbod inhoudt, immers in strijd met een bord A1 -op welk bord een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur was aangegeven – heeft gereden met een snelheid van ongeveer 172 kilometer per uur, in elk geval de aldaar toegestane maximumsnelheid met meer dan 40 kilometer per uur heeft overschreden.

Daar komt, volgens het OM, bij dat hij wist of redelijkerwijs moest weten dat een op zijn naam gesteld rijbewijs voor een of meer categorieën van motorrijtuigen, te weten categorie B, ongeldig was verklaard en aan hem daarna geen ander rijbewijs voor het besturen van een motorrijtuig van de betrokken categorie of categorieën was afgegeven.

3 reacties op “BESTELBUS MET 172 KM/H OVER A4 SCHIEDAM

  1. Drank en snelheid zegt niets in deze landen het televisie programma “idioten op de weg” laat vele beelden zien hoe het er aan toegaat in het verkeer. Logisch dat deze situaties hier steeds meer voor gaan komen door de hoeveelheid auto’s met witte kentekenplaten welke hier rond rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *