Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WAPENARSENAAL UIT WONING SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Schiedammer Danny F. moet vandaag verschijnen voor de meervoudige strafkamer in Rotterdam, omdat illegale (vuur)wapens in zijn woning zijn aangetroffen na een inval door de politie.

Op 7 maart vond de inval plaats bij het huis van F. op het Schuttersveld in Nieuwland. Daarbij is de 32-jarige F. aangehouden.

Agenten hebben uit het pand gehaald: een alarm- c.q. startpistool van het merk BBM 315 Auto (kaliber 8 mm knal), een vuurwapen dat uiterlijk lijkt op een ballpoint van een onbekend merk (kaliber .22 LR) met 3 kogelpatronen (van het kaliber .22 LR), een gaspistool van het merk Kimar Lady (met kaliber 9 mm PAK), een gaspistool van een onbekend merk, type P38 (met kaliber 8 mm PAK), 7 kogelpatronen (van het kaliber 6.35mm) en een boksbeugel.

Foto: archief

4 reacties op “WAPENARSENAAL UIT WONING SCHIEDAM-NIEUWLAND

  1. U overschat de lezers HR. Sodenkamp, ik denk dat zeer weinig van hen op de hoogte waren van Gladio. Het einde van Gladio heeft Roel Drenth nog zijn erkenning gekost, dat was een smerig spelletje van de overheid. In Nieuwland betrof het wederom klappertjes pistolen, en een schieten in cal. .22 die meestal gevaarlijker is voor de schutter dan voor het doelwit. Kouwe drukte om niets weer. En dat terwijl er in die wijk zoveel echte wapens circuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *