Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEERDERE REANIMATIES VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Afgelopen nacht moest de Vlaardingse brandweer twee keer in actie komen voor hulp bij reanimaties. De inzet van een AED was nodig om 00.04 uur aan de Joke Smitkade en om 06.06 in de Columbusstraat.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

Op de website van Lareb wordt melding gemaakt van 577 overlijdens en 169.804 meldingen van vaccinatieschade door de covid-prik.

13 reacties op “MEERDERE REANIMATIES VLAARDINGEN

  1. @Wallie. Ten eerste vind ik het knap dat je uit de tekst kunt opmaken dat het in dit geval een 80 plusser betreft of iemand met obesitas. Persoonlijk kan ik dat er nl niet uit opmaken.
   Ten tweede kun je in de mainstreammedia lezen dat Pieter Omtzigt wil dat de regering een academisch onderzoek laat uitvoeren omdat de overstrefte, ook als je de geregistreerde coronadoden niet meetelt, hoog is. Niemand weet de oorzaak. Ik zeg èèn en èèn is twee ! Als je het ziet dan zie je het !
   Ten derde zou het een tip kunnen zijn om ook eens het andere nieuws te lezen, dus niet wat de mainstreammedia je wil doen laten geloven.
   Ik wens je een fijne kerst, en een gezond 2022 !

   1. Alinda , je zou de doodsoorzaken van alle mensen eens op een rijtje moeten zetten , hartfalen, obesitas en kanker staan ver boven de gevolgen van het prikkie. De kans dat je morgen ontploft door een moslim of word doodgestoken door een pool is vele malen groter dan doodgaan door het prikkie. Fijne dagen óok en groetjes, Walter

 1. De vaccinatie-campagne doet me denken aan de tabak-advertenties van vroeger.
  Ook van de vaccins weten we dat het slecht is en op termijn vele levens zal verwoesten, en toch gaan we er mee door.
  Daartoe aangemoedigd door artsen.
  Pandemie van de gevaccineerden.

 2. In Duitsland beginnen de ongevallenverzekeringen zich te verdedigen tegen vaccinatieschade je krijgt niets als je schade oploopt na vaccinatie.

 3. Natuurlijk: al bijna 600 meldingen van overlijden in de eerste 3 kwartalen van het prikken. Reden om de vaccinatiecampagne direct stil te leggen en duidelijke vermelding van deze ‘bijwerking’ in de patiëntenfolder. Maar nee hoor. Gewoon de ziekhuiscijfers achterhouden, Hugo!

  Nou ik heb slecht nieuws voor iedereen die echt gelooft in Omicron. Raad eens? Het vaccin dat ze je hebben gegeven maakt de kans op infectie groter, niet kleiner. En wanneer je in de vaccintredmolen blijft, wordt het in de toekomst nog moeilijker om eruit te komen.

  En over de vaccins: goed getest. Alle fretten stierven. Volgens Osterhaus…

 4. Wat een zwak, onjuist & misleidend stuk. Nergens wordt een relatie onderbouwd, enkel een suggestie gewekt. Een bedroevend niveau, haal het aub offline. Nu heeft het er alle schijn van dat het enkel bedoeld is om mensen te Triggeren, dit kun je geen journalistiek noemen.

 5. Ik ben één van de velen die zich ‘gedwongen’ heeft laten overhalen zich te laten vaccineren.
  Ik was, ben en blijf ertegen.
  Maar doe je het niet dan word je als melaatse behandeld en kom je nergens meer.
  Maar sinds ik gevaccineerd ben, is er geen dag voorbij gegaan dat ik geen neusverkoudheid had.
  Heb toch het idee dat het door de vaccinatie komt, had het nooit eerder.
  Helaas is eerlijk en openheid waartoe de overheid bereid en verplicht zou moeten zijn naar hun burgers toe ver te zoeken.
  Toch heel bijzonder dat elk stukje wat enigzins negatief over het vaccin weggewuifd wordt en mensen met gefundeerde kritiek monddood worden gemaakt.
  En het verhaaltje dat er een tweedeling in de maatschappij is door de corona is bullshit, er is al jaren tweedeling. Alleen nu wordt het uitvergroot.

   1. Toen was ik jong (18) en geloofde ik in de overheid.
    Ook toen mooie filmpjes en sprookjes over uitzendingen. Wij zouden er vrede brengen en zouden onthaald worden met vlaggen.
    Er werd niet bij verteld dat er op ons geschoten zou worden.
    Dezelfde periode dat Softenon ook door de overheid werd gepromoot, was ook zo fantastisch middel.

 6. Hoeveel prikken neem jij nog? Beter geen! Dierproeven al na 56 dagen gestopt. Fase 4 volkomen overgeslagen. Die vindt nu plaats. Je immuunsysteem raakt echt goed van slag – nu veel oversterfte. Vorig jaar niet. De dierproeven met de huidige injectie hebben geleid tot het overlijden van alle proefdieren en ze besloten om die fase maar over te slaan. Daarom zijn deze injecties met gen therapie nog steeds in een testfase en zijn de producenten in geen enkel opzicht verantwoordelijk. Er zijn niet voor niks protocollen en wetten voor aan de kant gezet om deze experimentele mRNA ‘vaccins’ met veel macht en geld er door te drukken. Dit is ook opzettelijk gedaan . Die termijn is er ook omdat er normaal geen tot nauwelijks proefpersonen zijn om medicatie te testen… nu waren die er in overvloed. Zo’n ‘vaccin’ kun je nog wel in drie dagen ontwikkelen. Het maakt namelijk helemaal niet uit wat je erin stopt. Vaccineren tegen ‘virussen’ heeft nog nooit gewerkt. Alleen dat weten de volgzame schapen allemaal niet althans dat hopen ze niet anders moeten ze nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *