WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

53-JARIGE VROUW DOODGESTOKEN IN OUDE NOORDEN ROTTERDAM

ROTTERDAM- De vrouw die afgelopen vrijdag dood is gevonden in de Hooglandstraat in het Oude Noorden van Rotterdam is overleden door een misdrijf. Een 55-jarige man is aangehouden als verdachte. Vandaag is de verdachte voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. Hij is in bewaring gegaan.

De 53-jarige vrouw lag om 17.30 uur dood in een woning. Tot in de nacht is de forensische opsporing in het huis bezig geweest om onderzoek te doen naar de toedracht van het incident. Uit dit onderzoek is duidelijk geworden dat de vrouw slachtoffer is geworden van een steekincident.

Aan het eind van de middag kreeg de politie de melding van een reanimatie in de Hooglandstraat. Het vrouwelijke slachtoffer wordt in dusdanig verdachte omstandigheden aangetroffen, dat de politie de aanwezige man in de woning arresteert. Eerste hulp mag niet meer baten voor het slachtoffer, de vrouw overlijdt.

De politie is direct een onderzoek gestart om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van dit incident. De afgelopen dagen stonden alle scenario’s nog open. Waarschijnlijk is een ruzie tussen de twee geëscaleerd, waarbij uiteindelijk gestoken is. De kinderen zijn opgevangen door de politie en voor hen wordt gezorgd.

Mocht u informatie hebben die de politie kan helpen in dit onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *