Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

5 TIPS OVERVAL LIDL SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Bij de politie zijn tot nu toe vijf tips binnengekomen in de zaak van de overval opde Lidl aan de Mrg. Nolenslaan in Schiedam-Nieuwland. De vijf tips zijn het resultaat van de uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht van gisteravond. Morgen wordt de overal ook behandeld in de uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond.

Op maandagavond 22 januari 2018 , om ongeveer 20.15 uur, zijn medewerkers van de Lidl overvallen, bedreigd en gegijzeld door twee mannen met bivakmutsen.

De twee mannen kwamen via de achterzijde van de winkel naar binnen. De medewerkers werden de winkel in gedwongen onder bedreiging met onder andere een vuurwapen. In de zaak waren nog twee medewerkers aanwezig en alle vier werden gedwongen naar een kantoorruimte te gaan. Daar werden zijn opnieuw bedreigd en werd een onbekend geldbedrag weggenomen. De daders gingen er daarna vandoor én namen twee van de vier medewerkers mee. Zij vluchtten met de auto van één van de medewerkers, die ook nog zelf moest rijden. Dit betrof een witte Volkswagen Polo. Op de Gaagweg In Maassluis zijn de twee slachtoffers uit de auto gezet en zijn de daders op onbekende wijze gevlucht. De auto van het slachtoffer is daar achtergebleven.

Als iemand camerabeelden heeft, met name van het industrieterrein Coldenhove of heeft iemand andere informatie die behulpzaam kan zijn bij deze zaak neem dan met ons contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *