WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE MOCHT TELEFOON AFPAKKEN ILLEGALE PROSTITUEE SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie mocht de telefoon afpakken van een illegale prostituee in Schiedam-Oost. Ook het controleren van de telefoon van de huurder van het pand was geoorloofd, vindt de rechter.

Politie en handhavers van de gemeente maakten op 13 maart vorig jaar een einde aan een illegaal bordeel in de Marconistraat. Van de aanwezige Colombiaanse prostituee is de telefoon onderzocht. Daaruit bleek dat er veel WhatsApp gesprekken waren gevoerd waar sprake was van het aanbieden van seks tegen betaling. Ook stonden er diverse foto’s op de telefoon van erotisch – pornografische aard. Uit de telefoon van de Zuid-Amerikaanse is gebleken dat iemand anders voor haar de advertenties verzorgde op kinky.nl. De politie heeft in de telefoon onder andere een afstortbewijs gezien van een winkel in de nabijheid van de Hogenbanweg.

Ook uit de telefoon van de officiële huurder van de woning heeft de politie bewijslast gehaald. De huurder verklaarde dat hij niet wist van de illegale seksinrichting in het pand. Hij zei dat hij in Amsterdam was geweest. Hij zou een vriend in zijn woning hebben laten verblijven en die vriend had een onbekende vrouw binnengelaten. De huurder verklaarde ook dat hij hier onenigheid met die vriend over had gehad, omdat hij geen onbekende mensen in zijn woning wilde hebben. Volgens de huurder kon hij dit aantonen waarop hij zijn telefoon heeft laten zien aan agenten. Hierop heeft de politie de telefoon van de man aangepakt. De politie en een handhaver van de gemeente Schiedam hadden het vermoeden dat er chatgesprekken waren gevoerd die verband hielden met de illegale seksinrichting. Door de handhaver zijn hierop foto’s gemaakt van de chatberichten waar geldbedragen in voorkwamen. Daarna is de telefoon teruggeven.

De kantonrechter heeft begin dit jaar al dat bepaald dat de woning terecht gesloten is door de burgemeester. Ook mocht verhuurder Woonplus het contract ontbinden. De woning is in verband met de prostitutie gesloten geweest voor de duur van zes maanden. De sluiting duurde tot 14 september 2020. De man is door Woonplus uit het huis gezet. Ook dat is eerder al door de rechter in orde bevonden.

11 reacties op “POLITIE MOCHT TELEFOON AFPAKKEN ILLEGALE PROSTITUEE SCHIEDAM

  1. Weer zo’n rare opmerking die nergens op slaat . Jij bent en blijft gewoon een vreselijk enge mof die altijd maar zijn gif op deze site blijft spuien .

    1. Je hebt zelf nog geeneens in de gaten , dat ik jou in eigen goal laat koppen , omdat je altijd het hoogste woord wilt hebben en je zo ook uit de tent lokt .

  1. I.d.d. goed idee.
   Twee (stront) vliegen in 1 klap.
   Hiermee is gelijk sex met minderjarigen over (dit wordt bij die lui normaal gevonden) kevenals trouwen met minderjarige en neefjes en nichtjes. Daarnaast zijn ze ook niet vies van een schaap of geit.

   1. Haha, bestialiteit, pedofilie, incest, heel Afghanistan staat nu zo’n beetje op Schiphol. De zedenpolitie draait straks overuren. En voor mensen die nog een huurhuis willen, zeg maar dag met je handje, asiielzieltjes hebben nu eenmaal voorrang op………ALLES!!

  1. Over enkele jaren komt er weer een aanklacht tegen Nederland. Daar gaat juffertje Kaag, Simons en Denk wel voor zorgen.
   Dan zijn er weer ‘onderzoeken’ geweest waaruit blijkt dat Nederland de bevolking van Afghanistan in de steek heeft gelaten. Kunnen we weer miljoenen ‘smartengeld’ betalen en aan familie hereniging doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *