Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTEN LOEFFSTRAAT SCHIEDAM LANGER VAST

SCHIEDAM- De verdachten van het schietincident in de Loeffstraat in Schiedam-Nieuwland zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft beslist dat zij 14 dagen langer blijven vastzitten.

De twee verdachten zijn een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige man uit Hoek van Holland. De twee worden verdacht van doodslag en wapenbezit. Ze zitten in volledige beperkingen en mogen alleen contact hebben met hun advocaat.

Maandag 26 juli rond 14.00 uur vond het schietincident plaats in de Loeffstraat. Een 32-jarige man overleed later aan zijn verwondingen. De politie startte direct een groot onderzoek. Dit leidde naar de twee verdachten die in de nacht van 26 op 27 juli zijn aangehouden.

Bij het rechercheonderzoek kan de politie de hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk met dit incident te maken kan hebben, meld dit dan. Ook wanneer u over camerabeelden bezit van bijvoorbeeld een dashcam of deurbel en deze nog niet met de politie heeft gedeeld hoort men dit graag van u. Dit kan via het algemene nummer 0900-8844. Anoniem tippen kan uiteraard ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2 reacties op “VERDACHTEN LOEFFSTRAAT SCHIEDAM LANGER VAST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *