Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING VERDACHTE (21) WONINGOVERVAL SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- De politie heeft een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overval op een woning in de Jan Vermeerstraat in Schiedam-West. Het gaat om een 21-jarige verdachte uit Rotterdam. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Op donderdagavond 1 juli kwam rond 21.30 uur bij de politie een melding binnen dat twee jonge mannen een woning in Schiedam waren binnengedrongen. De bewoner had nietsvermoedend de deur open gedaan, hij was in de veronderstelling dat de twee mannen bij hem een telefoon kwamen kopen die hij via marktplaats had aangeboden. De mannen drongen direct het huis binnen, bedreigden de bewoner met een vuurwapen en gingen er vervolgens met hun buit vandoor. Ze lieten de bewoner met lichte verwondingen achter.

De politie startte direct een onderzoek. De helikopter werd daarbij ingezet, maar de verdachten waren al weg. Agenten zijn daarna verder gegaan met buurtonderzoek, en hebben getuigen gevraagd of zij meer informatie of beelden hadden.

Het onderzoek gaat vandaag volop verder. Het onderzoeksteam ontvangt nog steeds graag meer informatie. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u beelden beschikbaar en deze nog niet gedeeld? Neem dan contact op, dat kan via 0900-8844 of anoniem, 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *