RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM IN RACE VOOR BOUW NIEUWE ONDERZEEBOTEN DEFENSIE

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam hengelt naar een mogelijke rol die Schiedam kan spelen bij de bouw van nieuwe onderzeeboten die Defensie momenteel aanbesteedt. Voor de positionering van Schiedam in het aanbestedingstraject is het Amsterdamse adviesbureau Hill+Knowlton Strategies ingezet voor een bedrag van 30.000 euro. Hill+Knowlton is gespecialiseerd in het geven van advies om acceptatie te creƫren bij partijen.

Schiedam trekt de lobby, in het aanbestedingstraject voor de nieuwe onderzeeboten van Defensie, samen met regiopartners (Gemeente Rotterdam, gemeente Krimpen a/d IJssel, Havenbedrijf Rotterdam, Provincie Zuid-Holland, MRDH en enkele grote maritieme bedrijven) om aandacht te vragen voor onze regio als kansrijke locatie voor ontwerp, bouw en onderhoud van de onderzeeboten.

5 reacties op “SCHIEDAM IN RACE VOOR BOUW NIEUWE ONDERZEEBOTEN DEFENSIE

  1. Dit zou een opsteker voor de regio zijn.
    Hopelijk is er nog gespecialiseerd personeel te vinden.
    Als deze onderzeeƫrs door gelukzoekertjes worden gebouwd, is de kans groot dat ze langer onder water blijven dan de U-3523 van het type XXI.

    Zal wel weer door links en andersoortig gebroken geweertjes figuren protesten georganiseerd gaan worden, tegen de bouw ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *