Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUW THEATERPROGRAMMA STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Hét moment is eindelijk aangebroken: de theaterdeuren van de Stadsgehoorzaal zijn weer geopend, het theaterprogramma van seizoen 2021-2022 staat online én de kaartverkoop is per direct gestart! Pieter Derks, Shirma Rouse, Belle en het Beest, Diederik Jekel, Jandino, Jim Bakkum & Sergio Vyent, Simone Kleinsma, Rundfunk, Brandweerman Sam, Leo Blokhuis, Koefnoen, Huub Stapel, Plien & Bianca, Rolf Sanchez, Richard Groenendijk, Woezel & Pip en De Speld zijn slechts een greep uit de meer dan vijftig nieuwe, grote, spannende en talentvolle namen die het programma rijk is.

Speciaal voor dit heugelijke nieuws klom het theaterteam letterlijk het dak op. Ze schreeuwden het met elkaar volmondig van de daken: “Hooggeëerd publiek, het wordt mooier dan ooit, dus komt dat (weer) zien!” Eén van de theatermedewerkers Robin Sterrenburg vertelt enthousiast: “We zijn er echt klaar voor en ontzettend blij dat wij iedereen weer mogen ontvangen in het theater!” De Stadsgehoorzaal is trots op het programma dat in deze lastige tijd toch in elkaar is gepuzzeld. Het programma is echt voor ieder wat wils geworden; van swingend tot intiem, van ontroerend tot hilarisch en van mooi tot razend interessant. De kaarten zijn vanaf nu zowel via www.stadsgehoorzaal.nl/programma, als aan de theaterkassa te bestellen. De voorpret van het samen uitkiezen van leuke voorstellingen kan beginnen!

De nieuwe voorstellingen vormen een bijzondere mix van in Vlaardingen geliefde grote namen, zoals Plien & Bianca, Pieter Derks, Simone Kleinsma, Rundfunk, Tineke Schouten, Rolf Sanchez, Dominic Seldis, Koefnoen, Jandino en Richard Groenendijk. Ook veelbelovende nieuwe talenten en prachtige intieme voorstellingen in de Harmonie die het theater graag aan de inwoners presenteert, maken onderdeel uit van het programma. De kleinste theaterbezoekertjes kunnen met grote ogen kijken naar Belle en het Beest, Woezel en Pip, André het Astronautje, Brandweerman Sam en Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Natuurlijk biedt het podium van de stad ook ruimte in de programmering voor puur Vlaardingse producties, zoals de Wannebiezz, het Vlaardings Musical Gezelschap, Toneelgroep Oni en Let’s Be Gypsies. En tot slot staan er een aantal bijzondere theaterexperimenten op de planning, zoals de live escaperoom Moordmysterie, het open podium X-Posure met plek voor lokale artiesten en de Formule-1 show Het Grote Grand Prix Circus 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *