Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LICHT GETINTE MANNEN BEROVEN 93-JARIGE VROUW MAASSLUIS

MAASSLUIS- Een 93-jarige vrouw uit Maassluis is het slachtoffer geworden van een babbeltruc in haar huis aan het Vondelpark. Vermoedelijk twee mannen beroofden de bejaarde vrouw onder andere van de ringen en halsketting die ze droeg. De politie spreekt graag met mensen die iets gezien of gehoord hebben.

Tegen 18.30 uur gisteravond wordt bij de nietsvermoedende vrouw aangebeld. Eén van de betrokken mannen dringt de woning binnen met het verhaal ‘dat hij iets moest controleren’. Hij duwt het bejaarde slachtoffer opzij en doorzoekt de woning. Een tweede man bemoeit zich ermee en het slachtoffer is zo overrompeld dat ze niet door heeft dat de ringen en halsketting die ze droeg, zijn weggenomen. Wanneer de mannen weg zijn, blijkt ook een portemonnee en bankpassen gestolen. Toegesnelde agenten vangen de hevig geschrokken, maar verder ongedeerde, vrouw op. Een zoekslag in de directe omgeving heeft nog geen aanhoudingen opgeleverd.

Alle informatie die leidt naar de twee vermoedelijk licht getinte mannen is welkom. Heeft u nog niet met de politie gesproken? Heeft u camerabeelden uit de omgeving van het Vondelpark? Laat het de politie weten. Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *