Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GESCHOKT DOOR ANTI-ISLAMSTICKER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- In Vlaardingen is een sticker van A5 formaat aangetroffen op een lantaarnpaal bij een Turkse culturele stichting. Op de zelfklever de Engelse tekst: ‘Islamists not welcome’. Dit tot ontsteltenis van het Turkse raadslid Salih Akça (fractie Akça). De sticker zou het werk zijn van de actiegroep Identitair Verzet. Akça wil van het gemeentebestuur onder meer weten welke acties en maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat dit niet meer zal gebeuren.

In april 2019 dook op het pand van de stichting ook al een sticker op met de tekst ‘Stop islamisering’ en ‘Geen jihad in onze straat’. De sticker leek toen een product van de organisatie Voorpost. Volgens Akça is Voorpost een ‘extreemrechtse organisatie die tegen de multiculturele samenleving is.’

Vlaardingen kan de laatste jaren bogen op een omvangrijke lijst gevallen ‘jihad in onze straat’.

Een overzicht:

Afgelopen mei is de vluchteling Ahmad S. (51) uit Vlaardingen veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf voor terroristische activiteiten in Libië. Vorig jaar oktober is Morad M. uit de Babberspolder veroordeeld tot een celstraf van 13 jaar wegens het voorbereiden van een jihadistische aanslag op een groot evenement (Gaypride Amsterdam) en het vormen van een terreurorganisatie. De veroordeelde terrorist Tarik Ibn Ali was tot 2017 geregeld gastspreker bij de Al-Hijra moskee in Vlaardingen. Eerder zijn dan al twee handlangers van de Algerijnse terrorist Anis B. opgepakt. Het gaat om twee Antilliaanse mannen waarvan een 32-jarige woonachtig is in Vlaardingen. En in januari 2019 is  Seçan A. uit Vlaardingen veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf wegens het voorbereiden van een terroristisch misdrijf en training voor terrorisme. Deze veroordeelde werd op kerstavond 2017 opgepakt door een arrestatieteam in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Bij A. in Vlaardingen zijn video’s over aanslagen gevonden en lijstjes over brandstoffen, observatiemiddelen en vuurwapens.

7 reacties op “GESCHOKT DOOR ANTI-ISLAMSTICKER VLAARDINGEN

  1. Schande,
    Allemaal aardige mensen die verkeerd begrepen zijn en worden. Het is het meest vredelievende volk.
    En als ze enigzins enig geweld plegen is dat om haard en huis te verdedigen. ze worden er toe gedwongen door de slechte Christenen. Christenen weigeren zich aan de Islam te conformeren, dieren af te slachten en Arabisch of Turks te spreken en hun vrouwen in Burka over straat te laten lopen, schandalig.

  2. Als er één bevolkingsgroep tégen een multiculturele samenleving is dan is dat wel de mohammedaanse samenleving met name die uit Turkije, Noord Afrika en het Midden Oosten. Die hebben het liefst een totalitaire islamitische wereld. De mohammedanen uit Indonesië en Zuid Amerika zijn vele malen toleranter naar andere geloven. Die sticker zou niet nodig zijn als onze linkse overheid geen terroristen zou importeren, en de ongelijkheid uit onze handhaving zou schrappen. Een pedo of verkrachter is en blijft een engnek, of hij nou Jannes of Mohamed heet. In onze samenleving komen Mohammeds echter vaker weg met misdaden en fraude dan Jannesen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *