Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUW (35) AANGEHOUDEN NA NEERSTEKEN MAN (72) SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie heeft afgelopen nacht een vrouw aangehouden nadat een man gisteravond gewond was geraakt door messteken in een woning in de Alphons Ariënsstraat in Schiedam.

Agenten kregen rond 23.10 uur een melding van een ruzie in een woning in de straat. Toen zij aankwamen bleek een 72-jarige man te zijn gestoken. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Korte tijd later hielden agenten een 35-jarige vrouw uit Schiedam aan. Sporen zijn veiliggesteld en de toedracht wordt onderzocht. Hierbij komt de politie graag in contact met getuigen.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek en nog niet gesproken met agenten, neem dan contact met de politie op via: 0900-8844.

6 reacties op “VROUW (35) AANGEHOUDEN NA NEERSTEKEN MAN (72) SCHIEDAM

  1. Context: de vrouw is de moeder van een 12-jarig meisje, de man had haar eerder die dag in een andere wijk betast. Ze heeft hem opgezocht via facebook en dus neergestoken.

      1. Als de pedofiel later iets fataals flikt met een kind zegt de politie ,,Hij was bekend¨. Dat horen we iedere keer als een kind iets overkomt. Er zijn trouwens hele goede pilletjes tegen die neigingen, ééntje is (mits goed gedoseerd) voldoende om van die neigingen af te komen.

  2. HIJ HEEFT AAN HAAR DOCHTER GEZETEN!! Zij en haar dochter zijn hier het slachtoffer. Niet deze vieze pedofiel!! Geen ouder die zijn/haar kind meer buiten durft te laten spelen.Waar zijn de mensenrechten? Hij verdiend de ergste straf die er is. Hoop dat hij zichzelf nooit meer kan vertonen.

    1. Schandalig dat de reden hierbij niet vernoemd wordt en dat de krantenkop niet anders is. Deze moeder en het kind zijn beide slachtoffer van de vieze 72 jarige oude man die bekend staat als Pedofiel en wordt beschermd door Nederland. Wordt de moeder ondanks dat zij slachtoffer zijn ook beschermd of worden ze gestraft?? Waar gaat dit heen? Als de overheid deze man had opgesloten was dit niet eens gebeurt. Dus wie is hier fout?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *