Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HUISELIJK GEWELD EN OPENBAAR DRONKENSCHAP VLAARDINGEN-OOST

VLAARDINGEN- De politie in Vlaardingen-Oost heeft het druk met overmatig alcoholgebruik door inwoners (naast de aangifte van een woninginbraak).

In de cel op het politiebureau verblijft een arrestant die eerder door agenten is aangehouden voor openbaar dronkenschap. Daarnaast komt de politie in actie naar aanleiding van een melding dat er een man in kennelijke staat van dronkenschap op het bankje van de melder zou zitten. Ter plaatse wordt door agenten een man aangetroffen die niet meer op zijn benen kan staan. Meneer is ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau.

Ook ontving de politie eerder vandaag een melding huiselijk geweld. Ter plaatste wilde beide partijen geen politiebemoeienis. Omdat geen letsel is geconstateerd is geen verdere actie ondernomen door agenten.

1 reactie op “HUISELIJK GEWELD EN OPENBAAR DRONKENSCHAP VLAARDINGEN-OOST

  1. Gaattie lekker met die Oostblokkerts? Er staan er nog meer te popelen om te komen hoor. Even geduld nog, de regering moet nog even de boeren de nek omdraaien zodat het boerenland beschikbaar komt voor de rest van het Oostblok en wie weet wie nog meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *