RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HAAGSE BV ACHTER INBURGERING SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het Haagse bedrijf ‘Echt Nederlands BV’ heeft de gunning voor de inburgering van Stroomopwaarts binnen. In de gemeentes Schiedam, Vlaardingen en Maassluis zullen zij de B1- en Z-route gaan verzorgen.

Op de eigen website schrijft de BV: ‘Wij hebben ook al onze eerste locatie gevonden: de Kansenfabriek in de wijk Nieuwland in Schiedam. Dit is een hele leuke plek voor cursisten om les te krijgen. In de fabriek zitten ook andere partners bij wie zij activiteiten en/of ondersteuning kunnen krijgen. Zo zijn het Steunpunt Inburgering Schiedam, Stichting Humanitas, Groenproject Nieuwland, Stichting Multicultureel Schiedam, CultuurKANSEN en SOL (Samen Ondernemend Leren) er gevestigd.’

6 reacties op “HAAGSE BV ACHTER INBURGERING SCHIEDAM

  1. Naja … Stroomopwaarts is er weer vanaf.
    Uitbesteden en verantwoordelijkheid afschuiven, zie hier Nederland b.v.

  2. Zware kritische selectie op basis van ervaring en kennis en kunde;. http://www.EchtNederlands,nu heeft de beste kwalificaties, speciaal in de Rijnmondregio in tal van moeilijke uitdagingen in de steden.. Goed beoordeeld en geselecteerd door stroom opwaarts, Complimenten. Succes Schiedam, Vlaardingen, Maassluis dat werkt.

  3. De subsidie-industrie is dol op de BV als rechtsvorm. Veel bla bla bla en de grenzen wagenwijd open. Dat is het verdienmodel met bonus.
    Dit kunnen we echt missen als kiespijn!!

  4. 1 van de hoofdkenmerken van (s)links: listigjes feitenvrij zaken gewoon omdraaien en dan zó achterlijk zijn te denken daar het gelijk aan te kunnen ontlenen…
    Te dom voor de kleuterschool…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *