RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TWEE REANIMATIES VLAARDINGEN BINNEN 24 UUR

VLAARDINGEN- De Vlaardingse brandweer is om 16.56 uur uitgerukt voor een reanimatie in de Kuiperstraat. Gisteren om 16.06 uur moest de AED worden ingezet door de brandweer voor een reanimatie aan de Van Hogendorplaan.

Afgelopen zaterdagochtend om 08.31 uur was de AED van de brandweer nodig voor een reanimatie aan de Johan Evertsenlaan in Maassluis. In Vlaardingen werd die nacht om 04.33 uur de AED ingezet voor een reanimatie aan de Westhavenplaats.

Tot op de dag van vandaag is het sars-cov-2 virus nog nooit in een laboratorium onder een microscoop geïsoleerd (vastgelegd). Bij de PCR-tests wordt daarom gebruik gemaakt van een benadering van Sars-cov-2 die een computer heeft berekend.
In navolging daarvan, kan er ook geen veilig en werkzaam vaccin worden ontwikkeld.
Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

Het kabinet Rutte IV wil dat alle 60-plussers nu een vierde prik laten zetten van de ongecontroleerde, experimentele gentherapie. Eerder werd dit al (met weinig succes) aangeboden aan mensen van 70 jaar en ouder, bewoners van verpleeghuizen en volwassenen met het syndroom van Down.

3 reacties op “TWEE REANIMATIES VLAARDINGEN BINNEN 24 UUR

  1. Dit gaat nog jaren door. Ik zie ze nog regelmatig met een mondmasker op alleen in de auto rondrijden. Compleet gestoord.

  2. Wanneer echt zichtbaar wordt dat de prikjes werken is erfgenaam zijn onmogelijk gemaakt. U zult arm zijn en gelukkig. Dit alles is de voorbereiding op de geplande massale vordering van woningen (en auto’s etc.) van alle burgers die hun aandeel in de staatsschuld niet onmiddellijk kunnen voldoen. Je mag je huis dan terughuren van het WEF.

    Dit moet allemaal gebeuren. Maar vrees niet: de grote verdrukking duurt 3,5 jaar. We zijn al halverwege.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.