RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HERHAALDELIJKE PIEKEN REANIMATIES VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Opnieuw zijn pieken waarneembaar in het aantal reanimaties in Vlaardingen. Vanmiddag om 13.09 uur moest de brandweer de AED inzetten voor een reanimatie op de Luxemburgweg in Holy. Donderdagochtend was de brandweer om 07.44 uur paraat voor een reanimatie aan de Mozartlaan. De piek is opmerkelijk, want sinds de eerste week van 2022 zijn de oversterftecijfers verdwenen uit de statistieken van het CBS.

De realiteit is weerbarstig: in de eerste weken van 2022 zijn nog herhaaldelijk snel opvolgende oproepen zichtbaar in het aantal verzoeken voor assistentie door de brandweer bij reanimaties in Vlaardingen. Op maandag 17 Januari was er hulp nodig om 13.33 uur bij een reanimatie aan de Graaf Walramlaan en om 23.51 uur in de Van Heemskerkstraat. Er lijkt geen enkel verschil met de laatste weken van 2021.

Nadat op eerste kerstdag vier reanimatie werden uitgevoerd in Vlaardingen was het de daaropvolgende dagen betrekkelijk rustig. Op 29 december betrof het om 00.17 uur een reanimatie in de Vondelstraat en op 30 december is de brandweer om 09.12 uur ingeschakeld voor een reanimatie aan de Nassaulaan.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

Kamerlid Pieter Omtzigt heeft opnieuw gevraagd naar een onafhankelijk onderzoek naar de oversterfte. Hij wil ook dat alle modellen en onderliggende data openbaar worden gemaakt, zodat ook niet betrokken wetenschappers onderzoek kunnen doen.

In december werd duidelijk dat in alle EU-landen al maanden sprake is van oversterfte. In alle landen houdt de toenemende sterfte gelijke tred met het toenemende aantal geïnjecteerden. De statistieken overlappen elkaar bijna perfect. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden, meldt het CBS. Sinds begin augustus ligt de sterfte boven de verwachte sterfte met wekelijks ruim 1.000 extra doden in alleen Nederland. Vanaf half oktober is het aantal overledenen wekelijks verder toegenomen.

8 reacties op “HERHAALDELIJKE PIEKEN REANIMATIES VLAARDINGEN

  1. Het schijnt verboden te zijn om je medemens te waarschuwen dat experimentele pharmaceutische producten ernstige schade kunnen veroorzaken. Tijd voor Neuremberg 2.0. Mag het woord tribunaal inmiddels al?

   Houd er maar vast rekening mee wanneer er na afloop van deze hoax grootschalige represailles komen en veel verantwoordelijken de binnenkant van de gevangenis gedurende lange jaren zullen gaan zien. Of direct tegen de muur!

   https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227501510101806&id=1185451952

 1. Dat komt omdat mensen zich veel te druk maken om de zeer zeldzame bijwerkingen. Daar krijg je hartkloppingen van. Diezelfde mensen roken, drinken, blowen, gebruiken bloedverdunners of een viagraatje, over die bijwerkingen hoor je ze niet.

 2. Ziekenhuizen leeg, crematoriums vol.

  En geen vaccingekkie die het wil weten, tja, dan eindig je in de koelcontainer… na je zoveelste booster.

 3. Corona is gebruikt om een maatschappij neer te zetten die niemand wil. Het virus is een verkoudheid en de vestiging van een wereldwijde dictatuur is nog niet gelukt. Het is gekanteld, tegen alle planningen en verwachtingen in. Als kers op de taart weten we nu wie de aanstichters zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *