RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VIDEO ONLINE VAN ‘BELEDIGING’ BIJ QR-MARKT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het Vlaardingse kandidaat-raadslid Daniël Gerritsen is een van de zeven arrestanten die zijn opgepakt bij de kerstmarkt in Vlaardingen. De aanhoudingen zouden het gevolg zijn van beledigingen, meldt de politie. Gerrits heeft een video online gezet van zijn aanhouding ‘wegens belediging’.

Gerritsen is regelmatig actief bij demonstraties tegen de vrijheidsberovingen (op basis van de covid-hoax). In 2018 deed hij een vruchteloze gooi naar een raadszetel tijdens de verkiezingen. Hij zou het PVV geluid willen laten horen in de Vlaardingse raad.

3 reacties op “VIDEO ONLINE VAN ‘BELEDIGING’ BIJ QR-MARKT VLAARDINGEN

 1. Wat een misselijk filmpje, dat gaat de peeveevee heel veel stemmen kosten door zo’n provocerend lulletje zijn gang te laten gaan tegen mensen die voor een schijntje op zaterdag aan het werk zijn. Op dit soort toekomstige raadsleden zit toch niemand te wachten? Een kerstmarkt verzieken, bah. Net zoiets als die pokkemohammedaan die een aantal jaar geleden mensen doodreed op een kerstmarkt. De sfeer is er daarna nooit meer hetzelfde geweest.

 2. Vind het heel bijzonder dat een burger zonder politionele bevoegdheden een andere burger kan aanhouden voor een door hem gegeven ‘vordering’ die hij weigert op te volgen.
  In het filmpje hoor ik Gerritsen geen belediging uiten.
  In bepaalde gevallen mogen burgers aanhouden, maar bij het niet opvolgen van een vordering?
  Op zich kan je het zo beveiligertje niet verwijten, minimale opleiding en afgekeurd voor politie zelfs voor stadswachtje.
  Dat Gerritsen er loopt om de boel te provoceren is duidelijk, maak je punt en loop door of blijf thuis.
  Je verpest het voor velen, zoals helaas ook vaker gebeurd bij kinderfeestjes.
  En zolang er relschoppers die stenen naar de ME gooien tijdens krakersrellen minister kunnen worden zal het wel meevallen, dat de PVV afgestraft wordt voor het gedrag van Gerritsen.

 3. Dus wij zitten gevangen terwijl het virus nog nooit geïsoleerd is? En nog snappen veel mensen niet, wat ‘ nooit geïsoleerd ‘ betekent….. Er staan enorme geldsommen te wachten. Sinds 2020 €1.500.000 voor de wetenschapper die onomstotelijk het bestaan van sars-cov2 kan bewijzen. Iemand wordt voor de gek gehouden…. en ik ben het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *