Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEEPRATEN KOST SCHIEDAMMERS 100.000 EURO.

SCHIEDAM- Er wordt 100.000 euro uitgetrokken om per 2022 in delen het participatiebeleid ‘Samenwerken in Schiedam’ uit te voeren, burgemeester en wethouders hebben dat besloten.

De gemeente Schiedam nodigt regelmatig inwoners uit om mee te denken. Van het inrichten van een speelveldje in uw buurt tot het meedenken over de Schiedamse Woonvisie, maar het stadsbestuur vindt dat dit niet altijd goed gaat. Daarom is de gemeente Schiedam sinds 2019 aan het experimenteren met participatie en hebben ze een aantal participatietrajecten geëvalueerd. Dat maakt het nieuwe concept participatiebeleid. Dit is de manier waarop de gemeente met u wenst samen te werken.

Reageer kan tot dinsdag 12 oktober op het concept beleid. Op het platform ‘Praat mee’ kunt u reacties achterlaten en lezen wat andere Schiedammers van het beleid vinden. Het is ook mogelijk om te reageren via een contactformulier of door te mailen naar contact@schiedam.nl.

Alle reacties op het concept participatiebeleid zijn openbaar en krijgen een plek in een
overzicht dat ook openbaar is. De reactie zijn wel aan spelregels gebonden en kunnen worden verwijderd. Het college van B&W neemt eind oktober een besluit over het participatiebeleid. De gemeenteraad behandelt het beleid in de raadsvergadering van 14 december 2021

1 reactie op “MEEPRATEN KOST SCHIEDAMMERS 100.000 EURO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *