Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

4 VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE HAARDEN

Veel mensen geven aan dat een open haard een ultiem stukje comfort creëert. Stelt u zich eens voor dat u kijkt naar rustgevende vlammen en daarbij ook nog eens de nodige warmte ervaart. Daarnaast kan een elektrische hanghaard in iedere ruimte een perfecte plek weten te vinden. Denk hierbij aan de keuken, eetkamer of de slaapkamer. Dit artikel belicht 4 voordelen van elektrische haarden van Napoleon.

Voordeel 1: Milieuvriendelijk
Een groot voordeel is het gegeven dat een elektrische haard werkt door middel van elektriciteit. Het gebruik van elektriciteit behoeft geen gas of houtblokken. Het vrijkomen van giftige of schadelijke stoffen is hierbij niet aanwezig. Dit realiseert vriendelijkheid voor het milieu, uw gezondheid en uw omgeving.

Voordeel 2: Gemakkelijk aan te sluiten
Elektrische haarden sluit u binnen een mum van tijd aan. Het enige werk dat er aan te pas komt is de stekker in het stopcontact steken. Elektrische haarden hebben geen schoorsteen of rookkanaal en kunnen dus op iedere plek met een stopcontact hun plek bemachtigen.

Voordeel 3: Realistisch vuur
Een open haard wordt aangeschaft vanwege het rustgevende effect van het vuur. Haardvuur zorgt voor kalmte en comfort. Bij alle sfeerhaarden van Sfeerhaardenexpert heeft ook dit voordeel voor u in pacht. Het realistische vuur zorgt namelijk voor een heerlijk behaaglijk en knus gevoel.

Voordeel 4: Zicht op ooghoogte
Elektrische wandhaarden kunnen op ooghoogte worden geplaatst. Op deze wijze geniet u vanaf iedere plek van het mooie uitzicht. Of u nu aan de eettafel zit of op uw comfortabele stoel, vanaf iedere hoek kunt u de vlammen goed bekijken. Dit maakt een wandhaard een ideale sfeermaker in huis. Een wandhaard kan in diverse uitvoeringen worden geleverd en ook dit draagt bij aan een bijzonder fijn uitzicht.

2 reacties op “4 VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE HAARDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *