RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

4 REANIMATIES IN 3 DAGEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Vlaardingse brandweer is maandagavond om 23.49 uur opgeroepen voor een reanimatie aan de Jean Monnetring. Zondagmiddag om 17.28 uur moest een reanimatie worden uitgevoerd door de brandweer op de Luxemburgweg. Afgelopen zaterdag was de AED nodig om 17.54 uur in de Paulus Buysstraat en om 11.06 uur aan de Korhoenlaan.

Een nieuwe studie in Nature linkt de 25% stijging van hartstilstanden bij zowel mannen als vrouwen aan de zogenaamde Covidvaccins. Terwijl de vermeende Covid-infectie (de herbenoemde seizoensgriep) zelf niet gekoppeld kan worden aan significante toename van cardiovasculaire complicaties.

In Denemarken is besloten helemaal te stoppen met de Johnson & Johnson prik. De oorzaak is gelegen in de dodelijke bijwerkingen die niet opwegen tegen het vermeende gevaar van de ‘pandemie’.

14 reacties op “4 REANIMATIES IN 3 DAGEN VLAARDINGEN

  1. Iedereen is ooit gevaxt zoals je dan noemt, Natasch, van baby af aan, tenzij je mormoon of biblebelt gekkie bent. We zijn dus allemaal ten dode opgeschreven, vrijwel niemand van ons zal ouder worden dan 110 jaren.

 1. Zijn jullie nu nog niet op de hoogte?

  Dan adviseer ik naar iets anders te kijken dan het NOS journaal, maar bijvoorbeeld naar bitchute.com.
  En zoek eens naar John O, Looney, een balsemer in Engeland die net als veel collega,s bloed moet aftappen en er een conserverende vloeistof in pompt.

  Ja, even niet zo,n fris verhaal, maar dan weet je wel wat er aan de hand is met veel mRNA vaccin ingespoten overledenen. Er was al voor gewaarschuwd door ,,wappies,, die al eerder op de hoogte waren van deze misdaad.

  Want wat doet deze prik als ,,bijwerking,,? Er vormen zich bloedklonters door de aanmaak van de spike eiwitten!
  In plaats van vloeibaar bloed, worden er nu slierten vezelachtige stukken gestold bloed uitgetrokken!

  En dan hebben we het nog niet over de aftakeling van het immuunsysteem, door de herhaalde boosters.
  Daardoor ontstaan veel ernstige ziekten. Tot overmaat van ramp hebben heel veel vrouwen menstruatiestoornissen en komen er ongewoon veel baby,s dood ter wereld.

  Dat is schrikken he? Maar het is wél waar en het wordt tijd dat iedereen eens wakker wordt!

  1. Het is ook moeilijk toegeven dat je ‘belazerd’ bent, dat je te lui bent geweest jezelf te verdiepen en informeren, dat je alleen de massa achterna liep…dat moment is er voor sommigen al gekomen, dat moment zal er voor een flink aantal ook wel komen, maar niet voor iedereen.

  2. Het NOS Journaal geloven ze niet maar een balsemer met de naam Looney (vertaling sukkel of gekkie) geloven ze meteen en noemen het dan eigen onderzoek. Ik lach me gek.

 2. Prikspijt… je beseft het als “Hugo believer” pas als je met je bloed-, hart- of autoimmunziekte naar adem snakkend en een bijna dood ervaring op je rug liggend met loeiende sirene richting spoedeisende hulp onderweg bent… De spoedeisende zorg heeft het trouwens nogal druk…

 3. Bereid je maar liever voor op de volgende ‘pandemie’. Want die komt er zo aan. Na het zomerreces. En wat dan????

  1. Snuitkap op, alle winkels weer op afspraak, scholen dicht, economie nog verder naar den klooten, maar wél oningeënt asieltuig dat de mondkapjes ver onder de neus draagt blijven importeren hoor. Zo zal het gaan Mariëlla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *