Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LEERLINGEN HOEK VAN HOLLAND GESLAAGD VOOR MUZIEKEXAMENS

HOEK VAN HOLLAND – Afgelopen zaterdag gingen drie slagwerkleerlingen van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee uit Hoek van Holland op voor hun muziekexamen.

In verband met de corona-crisis konden de leerlingen het afgelopen jaar langere tijd alleen online lessen volgen. Gelukkig konden de lessen vanaf half mei weer in De Hoekstee plaatsvinden en gingen Milan Spaan, Kaj Radder en Brendan Truren goed voorbereid naar het examen in Sassenheim.

Uiteindelijk slaagden ze alle drie met vlag en wimpel voor hun slagwerkexamen, waarbij Kaj Radder zelfs een 10 scoorde voor drums!! Rotterdam aan Zee is trots op de prestaties van Milan, Kaj en Brendan, die mede te danken zijn aan hun slagwerkdocent Jennifer Heins.

Wil jij of je kind ook op slagwerkles of een ander muziekinstrument leren bespelen? Neem dan nu twee proeflessen op een muziekinstrument naar keuze. Rotterdam aan Zee biedt muzieklessen op slagwerk, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone en slagwerk. Als jij of je kind vast op les komt, dan krijg je wekelijks 30 minuten les van onze docent. Uiteindelijk kun je dan meespelen in het Jeugdorkest van de vereniging. En misschien later zelfs wel bij de Concert Band en/of de Show & Marching Band!

Voor meer informatie over muziekles bij Rotterdam aan Zee kunt u contact opnemen met Marianne van der Marel, leerlingencoördinator, via telefoon op 06-44818351 of via e-mail op muziekles@rotterdamaanzee.nl. Of kijk op www.rotterdamaanzee.nl/muziekles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *