Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (34) VLAARDINGEN BETROKKEN BIJ ONTVOERING EN AFPERSING

VLAARDINGEN- Het Openbaar Ministerie (OM) ziet in de 34-jarige Surinamer E.S. P. uit Vlaardingen één van de daders achter de ontvoering van de Marokkaan M.B. te Rotterdam, in de nacht van 4 op 5 oktober.

Voor het OM staat vast dat de groep het slachtoffer tegen zijn wil hebben vastgepakt en in een auto geduwd en de jas van B. over zijn hoofd hebben getrokken. Ook zijn de telefoon, sleutels en een horloge van B. afgepakt. Tegen B. zou zijn gezegd en geroepen dat hij mee moest werken, omdat ze anders verkeerde dingen met hem moesten doen, althans woorden van gelijke bedreigende aard en strekking.

Het slachtoffer is meegenomen naar een woning in de Van der Sluysstraat te Rotterdam-Noord. Daar is B. ontkleed en met tie wraps vastgebonden aan een stoel. Vervolgens kreeg hij een blinddoek voor en is fysiek geweld tegen hem gebruikt, met het oogmerk een ander, te weten A. A. en N. A. of Z. B., te dwingen tot het betalen van een geldbedrag van 1 miljoen en 300.000 euro aan de verdachte en zijn mededaders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *