Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘NIET KIEZEN VOOR ENERGIELEVERANCIER WOONTORENS SCHIEDAM’

SCHIEDAM- Het lijkt er sterk op dat bewoners van de toekomstige woontorens op Schieveste (de nieuwe woonwijk tussen station Schiedam Centrum en de A20) zijn aangewezen op de warmte-koude intstallaties(s) op het terrein. Dit heeft vervolgens consequenties voor de keuzevrijheid van de toekomstige bewoners. Om dit zeker te weten komt de OuderenPartij Schiedam (OPS) met schriftelijke vragen aan het stadsbestuur.

OPS-fractievoorzitter Maarten Reuderink wil van burgemeester en wethouders onder meer weten of de bewoners wel of geen keuzevrijheid hebben bij het uitzoeken van hun energieleverancier. Reuderink: ‘Indien zij geen keuzevrijheid hebben, kunt u dan aangeven waar ik dat zou hebben kunnen lezen? Indien zij wel keuzevrijheid hebben, kunt u dan aangeven hoe het kan dat een ambtenaar eerst iets anders beweert? Kunt u aangeven wat er met de warmte-koude installatie van de ONS gebeurt als de bewoners wel keuzevrijheid hebben?’

1 reactie op “‘NIET KIEZEN VOOR ENERGIELEVERANCIER WOONTORENS SCHIEDAM’

  1. Natuurlijk is er keuzevrijheid, niemand dwingt die mensen om zo’n flatje te kopen. Ze kunnen gewoon in hun riante eengezinswoning blijven zitten en deze pas beschikbaar stellen voor de woningmarkt als ze zelf hun energieleverancier mogen kiezen voor hun nieuwe woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *