Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDENDE KLACHTEN GELUIDSOVERLAST VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen stuurt Toezicht & Handhaving naar S.C. Vlaardingen Holy vanwege geluidsoverlast door een feest. Er stond een bezoek aan de vereniging om 16.00 uur gepland, maar deze is vervroegd.

Ook vandaag heeft de DCMR meerdere klachten ontvangen over geluidsoverlast van het feest bij de softbalvereniging. De milieudienst heeft de gemeente Vlaardingen geïnformeerd.

Zaterdagavond zijn bij de DCMR zeker zestien geluidsklachten ontvangen over harde muziek veroorzaakt door S.C. Vlaardingen Holy. Ook is de politie ter plaatse geweest.

2 reacties op “AANHOUDENDE KLACHTEN GELUIDSOVERLAST VLAARDINGEN

  1. Normaal gesproken niks mis met een feestje. En daar hoort muziek bij. Willen we niet over zeuren. Maar drie dagen lang vanaf ’s ochtends vroeg tot in de avond Zuid Amerikaans getrommel, zo loeihard dat bij de dcmr klachten vanuit Schiedam Groenoord binnenkwamen is compleet bezopen.
    Ze hadden overigens schijt aan de politie want de herrie ging gewoon door. De politie heeft er later ook niets tegen ondernomen.
    Degene die op het stadhuis in Vlaardingen hiervoor de vergunning heeft gegeven heeft wel wat uit te leggen.

  2. Klopt ik woon in Groenoord en ik heb ook een klacht ingediend, het was abnormaal hard, wat erg voor de jullie die er vlakbij wonen l.
    Ik werd er echt knettergek van ik zei was het nog een beetje oké muziek maar inderdaad alleen maar trommels gehoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *