WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CRIMINELE BULGAAR VLAARDINGEN-HOLY MOET WINST AFSTAAN AAN STAAT

VLAARDINGEN- Het Openbaar Ministerie (OM) blijft de Bulgaar Yordan Velchev M. uit Vlaardingen-Holy achtervolgen om 123.614,47 euro van hem te innen. De stukken waarop het OM de zaak baseert mogen nu worden ingezien door M. De 27-jarige verdachte zou het bedrag hebben verworven via criminele activiteiten. Het betreft een geschat voordeel.

Het is niet voor het eerst dat M. verdacht wordt van misdaden. Het OM somt op dat de Bulgaar in de periode van 16 november 2017 tot en met 16 mei 2018 te Vlaardingen is betrapt met in zijn bezit een kilo cocaïne, een ploertendoder en een boksbeugel en meerdere vervalste bankbiljetten van 50 euro.

Omstreeks 11 mei 2018 heeft M. in Vlaardingen opzettelijk aanwezig gehad ongeveer 14,4 gram cocaïne, in elk geval een hoeveelheid van een materiaal bevattende cocaïne en/of ongeveer 2,5 gram heroïne, in elk geval een hoeveelheid van een materiaal bevattende heroïne.

De 26-jarige Marokkaan Maröuane C. – uit de Vlaardingse Westwijk – is eerder door het OM al in verband gebracht met de praktijken van M. Volgens het OM was C. betrokken bij de handel in cocaïne en heroïne. Hij is in de periode van 11 mei 2018 tot en met 16 mei 2018 te Vlaardingen, gezamenlijk en in vereniging opzettelijk actief geweest met de handel in de harddrugs.

3 gedachten over “CRIMINELE BULGAAR VLAARDINGEN-HOLY MOET WINST AFSTAAN AAN STAAT

  1. Wat doet hij nog op straat….
   Dit alles speelt zich af in Nederland. Een land waar de rechter medeschuldig is aan de toenemende criminaliteit door belachwekkend lage straffen op te leggen.
   Vroeger kwam de rechter weg met de drogreden afhankelijk te zijn van de wetgever,en daaraan gebonden was.
   De echte reden is natuurlijk dat gevangenissen klauwen met geld kosten, en dat er om die reden nauwelijks nog fikse straffen worden opgelegd.
   Ze gaan daarbij voorbij aan het feit, dat je onder de streep niet goedkoper uit bent, dan als je wel fikse straffen uitdeelt, en hiervan een afschrikkende werking uitgaat.
   Iets met beleidt dat wordt gevoerd wordt door naive linkse mensen met een tekort aan hersencellen.
   Het gevolg voor de samenleving is een asociale maatschappij. Een rechts beleid zou een veel socialer samenleving opleveren.
   Dus wie in dit alles,maakt zich nog het meest schuldig aan crimineel gedrag?
   Zal het (deels) verklappen,het zijn niet de mensen die in de gevangenis belanden.

 1. Och, Jan, natuurlijk is de boef schuldig, allereerst had hij gewoon vakkenvuller kunnen worden, liefst in Bulgarije. Tweede schuldige is de kiezer of degenen die níet gaan kiezen die dit soort ridicule politiek mogelijk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *