RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE VOORTVLUCHTIGE OPGEPAKT IN BUITENLAND

SCHIEDAM- De voortvluchtige crimineel Cor Pijnen (37) uit Schiedam is gearresteerd op de Dominicaanse Republiek. De arrestatie vond plaats in een ziekenhuis, waar Pijnen terecht was gekomen na een mislukte aanslag op zijn leven.

De Schiedammer was sinds januari 2020 op de vlucht. Pijnen was toen voorwaardelijk in vrijheid gesteld nadat hij tweederde van zijn straf had uitgezeten voor een poging liquidatie van Onno Kuut in 2009 (De Schiedammer wordt ook in verband gebracht met de liquidatie van oud-kickbokser Peter Smit in Rotterdam-Schiebroek). Een van die voorwaarden voor vrijlating was het dragen van een enkelband. Sinds dinsdagavond 21 januari 2020 kon deze enkelband niet meer gemonitord worden, omdat Pijnen deze had doorgeknipt. Pijnen werd voor het laatst gezien in Schiedam.

6 reacties op “SCHIEDAMSE VOORTVLUCHTIGE OPGEPAKT IN BUITENLAND

  1. Ongelofelijk,
    Google die naam en als je dan zijn bijnaam ziet en de vele ontsnappingen begrijp ik niet dat deze man voorwaardelijk wordt vrijgelaten. Geldt overigens voor vele criminelen, voorwaardelijke vrijlating met een enkelband. Na het verlaten van een staats hotel eerst naar de Gamma dan naar het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *