WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

LINE UP PLUIMAGE FESTIVAL VLAARDINGEN

3 mei vreemde vogel 3VLAARDINGEN- Met nog een kleine twee weken te gaan, lijkt de eerste editie van het Vlaardingse PLUIMAGE Festival een succes te gaan worden. Op 15 mei zal het terrein van De Vreemde Vogel in het teken staan van muziek, proeverijen, kleinkunst, kindervermaak en nog veel meer. De line-up is nu écht compleet, de opbouw in volle gang en de kaartverkoop gaat hard.

Er stond al een hele rij namen op de affiche, maar er zijn op het laatste moment toch nog twee bij gekomen. “Het singer-songwriter duo Henk&Melle is een samenwerking van twee doorgewinterde muzikanten. Zanger Henk Koorn heeft met zijn band Hallo Venray al op alle poppodia in Nederland gestaan, inclusief een memorabel optreden op Pinkpop. Als duo met Melle (de Boer), zanger van de rootsband Smutfish speelt hij ijzersterke liedjes met een rauwe doch warme sound. En de laatste toevoeging is het Vlaardingse Silver Pockets Full. Zij hebben net hun tweede album gereleased en komen voor een thuispubliek lekker rocken. Programmeur Kris: “We zijn erg blij met deze laatste twee bands. Zij zorgen ervoor dat er voor alle smaken leuke optredens zijn. Naast de laatste toevoegingen hadden we al onder andere Friends of the Family, Mik Adrian en de feestband Mama Franko. En dus kunnen liefhebbers van rock, country, funk, blues of ska hun favoriete genre ook terug zien.“

Naast buitenhotel is er bij De Vreemde Vogel ook een Tuincafé met terras voor een lunch of kop koffie. Tijdens het festival zal er dan ook een ruim assortiment aan hapjes en drankjes zijn. De Vlaardingse bierbrouwerij Vulcaan, de Maasdijkse koffiebranderij Single Estate en de Vlaardingse gin van VL92 zijn aanwezig met een proeverij of pop-up bar.

Zie ook: Pluimage Festival Vlaardingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *