WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PLATENBEURS SCHIEDAM

Platenbeurs 1SCHIEDAM- Vandaag staat de Dynamite platenbeurs weer in Schiedam, op het Land van Beloften midden in het centrum. Gewoon in de open lucht, dus geen entree betalen, gezellig langs de kramen lopen, op zoek naar leuke muziek.

Steeds minder CD’s en meer LP’s. Dat is de trend die u de laatste jaren steeds meer kunt zien. Kom kijken en schrik hoeveel er nog bewaard is gebleven van inmiddels vele jaren terug. Zeer leuke en zeldzame exemplaren uit de jaren zestig die de drank, drugs en rock & roll maar net hebben overleeft.

Dynamite noemt het “van Hard Rock tot Klassiek”, maar ook alles wat ertussen valt is aanwezig. Zoals Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Beat, Punk, Funk, Reggae, Country, Nederbeat, Indo Rock, Heavy Metal of Nederlandstalige piraten singles al vanaf 1,- euro. En niet een beetje, maar heel veel. Ook films op DVD zijn tegenwoordig in grote hoeveelheden op de beurs aanwezig en ook hiervoor geld goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Al bij al een beurs die door de echte muziekliefhebber niet gemist mag worden. De beurs is geopend van 10.00 uur – 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *