WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HULPBEHOEVENDE MAN (77) HOEK VAN HOLLAND THUIS

Romano Meijboom 1HOEK VAN HOLLAND- Het gaat naar omstandigheden goed met de 77-jarige hulpbehoevende man die afgelopen zaterdag in Hoek van Holland aan zijn lot werd overgelaten. Dat meldt de directie van zorgaanbieder Humanitas vanuit Rotterdam. De man lag zaterdagochtend geruime tijd achter zijn fiets op de grond aan de Prins Hendrikstraat. Omstanders konden hem zien, maar dachten dat het een zwerver was en liepen voorbij.

De Hoekenees ging zaterdagochtend op de fiets naar de haven ondank dat hij zich niet helemaal fit voelde. Bij terugkomst wilde hij zijn fiets stallen in de berging onder het seniorencomplex aan het Brinkplein toen hij onwel werd. Hij is naast zijn fiets gaan zitten en enige tijd laten opzij gevallen. Daarna verloor hij zijn bewustzijn. Een passerende vrouw op een scootmobiel vertrouwde het niet en heeft 112 gebeld. Volgens de wijkagent was dat drie kwartier nadat de man onwel werd.

De bejaarde hoefde zaterdag niet mee naar het ziekenhuis. Wel heeft hij maandagmiddag zijn huisarts bezocht. Hij verblijft momenteel bij zijn vrouw, thuis in Hoek van Holland.

Zie ook: Omstanders negeren slachtoffer Hoek van Holland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *