WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

THEATERFESTIVAL KLEUTERS WENNEKERPAND SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het Wennekerpand in Schiedam biedt komende zondag onderdak aan een theaterfestival voor peuters en kleuters. Een groot succes, want door de enorme belangstelling zijn alle kaarten nu al volledig uitverkocht.

KleuterfestivalHet Prentenboekjes Festival kent een ochtend- en een middagprogramma, de ochtend voor de peuters, de middag voor de kleuters. Voor en na de voorstellingen kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de Prentenboekenstad, maar ook zelf aan de slag, met speciaal voor de kleuters Het Kleurfeest.

Wat is er nu heerlijker een theater binnen te gaan, waarvan de foyer is veranderd in een creatieve Prentenboekjesstad, vol met bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is? Stap letterlijk de verhalen binnen, bezoek de school van Aadje Piraatje, het kasteel van Ridder Florian en het huis van Floddertje. Natuurlijk zijn er tijdens het festival ook een paar mooie en spannende voorstellingen te zien.

Speciaal voor de kleuters gaan zij tijdens het ‘Kleurfeest’ onder artistieke leiding zelf tekeningen maken en/of inkleuren. Wie weet worden ze wel tentoongesteld. Of misschien komen daar ook mooie prentenboekjes van.

 

Programma Peuterfestival

09.30 – Dikkie Dik en de taart – Mariska Simon (2+)
(Muzikaal verteltheater)
10.30 – Gonnie en vriendjes Jogchem Jalink (2+)

(poppentheater, taalloos)
11.30 – Dikkie Dik en de taart – Mariska Simon (2+)

(Muzikaal verteltheater)

 

Programma Kleuterfestival

14.00 – Ik zou wel een kindje lusten – Joes Boonen (4+)

(Muzikaal verteltheater)
15.10 – IJsbeer in de tropen – Lindai Boogerman (4+)

(poppen- en objecttheater)
16.15 – Ik zou wel een kindje lusten – Joes Boonen (4+)

(Muzikaal verteltheater)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *