WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HANS DULFER TERUG IN SCHIEDAM

Jazzpodium 2SCHIEDAM- Tenorsaxofonist Hans Dulfer geeft op zondag 10 april een optreden en signeersessie in Schiedam. Hij doet dit ter promotie van het boek The story of my life, young & foolish, geschreven door de Schiedamse auteur en jazzprogrammeur Nathalie Lans.

Dulfer zet vanaf 1955 de toon met zijn muziek. Een jazzmuzikant pur sang die niet alleen met verschillende generaties Nederlandse musici optrad en optreedt, maar ook speelde met grote namen uit de Amerikaanse jazzscene. Naast saxofonist werd hij bandleider, componist, vader van Candy, concertorganisator, radiomaker, autoverkoper, lijstduwer, platenbaas, columnist, beroepsanarchist, mede-oprichter van het Bimhuis, mede-programmeur van het North Sea Jazz Festival en directeur van poptempel Paradiso. Hij ontving platina en goud voor zijn cd’s, de Wessel Ilckenprijs, de Bird Award, de Andreaspenning en is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.  Dulfer blijft de mensheid prikkelen door zijn weg buiten de gebaande paden te volgen en overal een mening over te hebben. Dat levert mooie verhalen en beelden op!

The story of my life, young & foolish is een tijdsbeeld van een veelzijdig muzikant, samengesteld en geschreven door de Schiedamse auteur en jazzprogrammeur Nathalie Lans. Het omvangrijke kleurrijke boekwerk (bijna 4 kilo kijk- en leesvoer) zal tijdens het concert op 10 april gepresenteerd worden. Na afloop van het concert kan het boek worden gekocht en is er een signeersessie. Kaarten voor het concert van Hans Dulfer kosten 10 euro.

 

Wanneer: zondag 10 april, van 15.00 – 17.30 uur

Waar: Jazzpodium Waterweg, locatie St Joris Doele, Doeleplein 1 te Schiedam

Meer informatie: 010-426 92 47

 

 

 

Zie ook: Hans Dulfer viert 75-ste Schiedam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *