RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CABARETIER MICHA WERTHEIM IN SCHIEDAM

Micha 1VRIJDAG- Cabaretier Micha Wertheim speelt vanavond zijn nieuwste voorstelling in het Theater aan de Schie in Schiedam.

De afgelopen tien jaar heeft Micha Wertheim er alles aan gedaan om het zijn publiek naar de zin te maken. Voor het publiek was dat fijn, maar was het ook een gelijkwaardig relatie? Precies. Daarom heeft Micha besloten dat hij deze keer de rollen om gaat draaien. Micha Wertheim voor zichzelf is vanavond om 20.15 uur in Theater aan de Schie. Deze voorstelling maakt hij niet voor zijn publiek. Ze mogen er bij zijn, mogen er een mening over hebben, maar val Micha er niet mee lastig want deze voorstelling speelt Micha Wertheim Voor Zichzelf.

Toegang tot deze voorstelling is 19,50 euro. Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via het bespreekbureau, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *