WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DE KEUKEN VAN VLAARDINGEN

5 februari De Keuken FOTO 2VLAARDINGEN- Na zeven edities in KADE40 gaat De keuken van Vlaardingen dit jaar de stad in. Vanavond strijkt het keukenteam neer in De Windwijzer aan de Schiedamseweg.

De keuken van Vlaardingen portretteert uiteenlopende stadsbewoners, elk met een eigen verhaal. Vanavond om 18.30 uur is burgemeester Bert Blase (PvdA) te gast. Gedurende de avond wordt een driegangenmenu geserveerd, het menu wordt bepaald door de hoofdgast Angelina Franken, samen met de burgemeester en een andere gast die een verhaal delen tijdens het “Vlaardings Kwartiertje’. De keuken van Vlaardingen wil een bijdrage leveren aan een meer betrokken stad en samenleving.

Elke eerste vrijdag van de maand kan iedereen aanschuiven, mee-eten en luisteren naar inspirerende stadsgenoten. Zin in een gastvrije avond met mooie verhalen en nieuwe ontmoetingen? Reserveer dan een plek aan tafel bij De keuken van Vlaardingen via schrijfwerk@hetnet.nl  en maak nader kennis met Angelina Franken, Bert Blase en andere stadsbewoners. Deelname is € 17,50 per persoon, dit is inclusief het door de gasten samengestelde driegangenmenu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *